Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Leesclub

Het dwaallicht

Het dwaallicht

Welkom bij de leesclub rond Het dwaallicht, een heruitgegeven roman van Willem Elsschot (Uitgeverij Polis). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: vandaag@hebban.nl.

De deelnemers zijn bekend en de boeken gaan op de post vandaag. We starten met een kennismakingsrondje in het Leesclubcafé. Veel plezier!

Ik neem aan dat iedereen inmiddels zijn boek ontvangen heeft. Het is niet zo'n dik boek. Daarom wil ik vrij snel gaan starten met de vragen. Je kunt de standaardvragen als leidraad voor jezelf gebruiken, maar ik heb allemaal eigen vragen gemaakt, op verschillende niveaus: voor degene die voor het eerst Elsschot leest en voor de ervaren rotten die al meer Elsschot-leesclubs achter de rug hebben.

Op 16 december gaat de leesclubdiscussie beginnen en wordt de eerste vraag gepost. De vragen zullen elkaar snel opvolgen. Op 6 januari sluiten we de leesclub. Ik hoop dat het geen probleem is in verband met de feestdagen. Mocht ik merken dat het allemaal wat minder snel gaat dan komt er maximaal een weekje bij.

Meedoen met een eigen exemplaar? Sluit aan!

Jan Stoel, jullie leesclubcoördinator

Uitgelichte berichten

Het dwaallicht van Willem Elsschot

20 november 2018 10 reacties

Mail ontvangen en dan?

20 november 2018 4 reacties

Leesclubcafé [geen spoilers]

20 november 2018 226 reacties

Schrijf je recensie!

20 november 2018 28 reacties

Deelnemers leesclub

Wat we lezen

22017-1

Het dwaallicht

209


Coordinator

Jan Stoel

222 volgers
705 boeken
7 favoriet

 

Meer informatie

Gesponsorde boeken