Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 6: Film en eten

op 08 december 2020 door

Gedurende de Hebban Leesclub zijn wij benieuwd naar jouw mening over het boek. Om het boek inhoudelijk goed te kunnen bespreken zijn er discussievragen gemaakt. We gaan deze op aparte discussiepagina's bespreken, waarbij de leesclubcoördinator het tempo aangeeft door de vragen een voor een beschikbaar te stellen.

De gevangenen/bewoners krijgen een keer per week de film Rain on Elmore Street te zien en als Cara zich in Het Hol bevindt, wordt haar die film voortdurend (volgens haarzelf) voorgeschoteld. En de meeste avonden bestaat haar eten uit lever met uien.  


6a. Welke theorie heb jij over de verplichte wekelijkse Rain on Elmore Street-filmavond, maar ook dat Cara beweerde deze film continu te zien?

6b. Waarom denk je dat Cara tijdens haar eenzame opsluiting zo goed als iedere avond lever met uien te eten heeft gekregen?

6c. Vond je zowel de film als de levermaaltijd van toegevoegde waarde voor het verhaal? Leg uit waarom wel of waarom niet.



Reacties op: Vraag 6: Film en eten

Meer informatie

Gerelateerd