Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 8: Driedelige serie

op 12 december 2020 door

Gedurende de Hebban Leesclub zijn wij benieuwd naar jouw mening over het boek. Om het boek inhoudelijk goed te kunnen bespreken zijn er discussievragen gemaakt. We gaan deze op aparte discussiepagina's bespreken, waarbij de leesclubcoördinator het tempo aangeeft door de vragen een voor een beschikbaar te stellen.

Je bent een succesvol regisseur van televisieseries en de producent waar je meestal mee werkt, heeft je het aanbod gedaan om van Op slot, het laatste boek van de Britse auteur Chris McGeorge, een spannende driedelige serie te maken. Je ziet hier wel wat in en gaat akkoord met zijn aanbod.


8a. Wat is jouw plan van aanpak? Hoe verdeel je het verhaal over drie afleveringen? Wees bij voorkeur zo uitgebreid mogelijk. 

8b. Welke acteurs benader je voor de belangrijkste rollen en waarom? (alle nationaliteiten zijn toegestaan)

8c. Is er iets dat wel in het boek voorkomt, maar wat je absoluut niet in de serie wilt hebben, zo ja, wat is dat? En wat wil je hoe dan ook wél in die serie hebben?



Reacties op: Vraag 8: Driedelige serie

Meer informatie

Gerelateerd