Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 9: Andere meningen

op 14 december 2020 door

Gedurende de Hebban Leesclub zijn wij benieuwd naar jouw mening over het boek. Om het boek inhoudelijk goed te kunnen bespreken zijn er discussievragen gemaakt. We gaan deze op aparte discussiepagina's bespreken, waarbij de leesclubcoördinator het tempo aangeeft door de vragen een voor een beschikbaar te stellen.

Zoveel mensen, zoveel meningen. Dat geldt uiteraard ook voor Op slot. Hieronder staan vijf conclusies die in recensies van lezers en recensenten hebben gestaan. Kun je van iedere uitspraak/conclusie vertellen wat jij ervan vindt? 


a. McGeorge bewijst een volleerd meester te zijn in het bizarre terwijl we met Cara de duistere en sinistere werking van een ultramoderne gevangenis binnengaan die meer lijkt op de setting van een enge sciencefictionfilm dan op een ruige en regelmatige HMP.

b. Doordacht, boeiend en een echte puzzel om op te lossen. 

c. Er zijn momenten zijn waarop je je ongeloof moet opschorten en jezelf moet laten meeslepen door de verbeelding van de schrijver - maar als je bereid bent om dat te doen, dan is het een plezierige rit.

d. McGeorge is een nieuwe topverkoper en de kassa moet rinkelen. Met plots die rammelen zou die kassa wel eens heel snel stil kunnen vallen.

e. Er zaten wat dipjes in het tempo, waarbij het midden iets langzamer was, maar tegen het einde neemt het weer toe tot het in een dramatische ontknoping eindigt. De plot leek soms een beetje vreemd, soms was het misschien wel wat onrealistisch,  maar toch was het zeer onderhoudend en intrigerend.



Reacties op: Vraag 9: Andere meningen

Meer informatie

Gerelateerd