Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Listmania /

Dit is de longlist van de Hebban Debuutprijs 2020

door Hebban Crew 129 reacties
Voor de tweede keer dit jaar is het morgen Hebban Longlist Day. Op woensdag tussen 07.00 en 14.00 uur maken we op onze sociale media én in een artikel op Hebban elk half uur een genomineerde voor de Hebban Debuutprijs 2020 bekend. De longlist bestaat uit vijftien titels die de komende weken worden gelezen door een honderdkoppige lezersjury. Zij bepaalt de shortlist. De professionele eindjury bestaat uit boekverkopers en leden van de Hebban Crew.

Nederlandse en Vlaamse uitgeverijen nomineerden de afgelopen weken bijna 100 debuten voor de Hebban Debuutprijs 2020. Wij bestudeerden de Hebbanstatistieken, de nominaties door lezers, de recensies en de algemene ontvangst van de boeken en deden navraag bij de leden van het Hebban Boekverkoperspanel voor de selectie van vijftien titels voor de longlist.

Houd o.a. onze Facebook-pagina en ons Instagram-account in de gaten.

Hebban Debuutprijs Longlist Day 

Elk half uur vind je hier een nieuwe nominatie:

 

Bekijk de nominaties ook op Facebook en Instagram

 

De eindjury

De eindjury leest de vijf boeken die na het oordeel van de lezersjury op de shortlist komen te staan. De eindjury bestaande uit boekverkopers, recensenten en redacteuren van Hebban wordt binnenkort bekendgemaakt.

 Over de auteur

Hebban Crew

2524 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit is de longlist van de Hebban Debuutprijs 2020

 

Gerelateerd

Overig