(89)

Een stil geloof in engelen

Verschenen in
Oorspronkelijke titel: A Quiet Belief in Angels

Augusta Falls, Georgia, 1939. De twaalfjarige Joseph Vaughan hoort dat een meisje uit zijn klas op brute wijze is vermoord. Het blijkt de eerste in een reeks van tien moorden op jonge meisjes te zijn die het kleine dorp gedurende een decennium in de greep zullen houden.
Joseph voelt zich moreel verplicht iets te doen, en richt The Guardians op, een groep kinderen die vastbesloten is om de inwoners van Augusta Falls te beschermen tegen het kwaad dat hun kleine gemeenschap is binnengedrongen. Maar de moordenaar wordt niet gevonden en machteloos moeten ze toezien hoe het ene slachtoffertje na het andere uit hun midden wordt weggerukt.
Het dorp is gebroken van verdriet, en zelfs nadat het moorden is gestopt trekt de schaduw die over Josephs leven geworpen is niet op. Pas vijftig jaar na de eerste moord volgt er een ontknoping, wanneer Joseph de confrontatie aangaat met datgene wat hem zijn hele leven achtervolgd heeft.Oorspronkelijke titel: A Quiet Belief in Angels Verschenen in: Vertaling: Kris Eikelenboom
Laatste editie:
21 april 2015 Verschenen bij: Uitgeverij De Fontein
ISBN: 9789026133619 , 9789026127694 Genre: Thrillers & Spanning
Log in voor meer cijfers en beoordelingen

Favoriet van

Kees van Duyn Hebban Recensent
Natasza Tardio Hebban Recensent

Meer van R.J. Ellory

Gerelateerde artikelen