Advertentie

Spiritualiteit doorgeven via lichaamsbeleving

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Anandajay maakt met dit boek de spiritualiteit (ruimte voor verzoening) van yoga weer tastbaar. Yoga staat hier niet voor een bepaalde oefenwijze maar voor haar oorspronkelijke betekenis, namelijk het in verbinding zijn met dat wat is.
Dit boek omvat ruim vijftig jaar van Anandajay’s ervaring en de waarde ervan ligt niet in haar benadering, maar in de spirituele beleving die daarachter ligt. Het is geschreven om die waarde in het beoefenen en doorgeven van yoga eenvoudig te kunnen integreren, zodat yoga de spirituele diepgang die zij te bieden heeft, aan je kan overbrengen en jij als yogaleraar die weer aan je cursisten kunt overbrengen.
Yogadocenten en degenen die zich met lichaamswerk bezighouden, vinden in dit boek een gedetailleerde ondersteuning bij het vertrouwder raken met spirituele didactiek als een ingang tot het verdiepen van hun leraarschap en hun lesgeven.
Yoga, meditatie, menszijn en een spirituele leefwijze zijn volgens Anandajay allemaal hetzelfde. Het blijken slechts verschillende begrippen te zijn voor de beleving van onze bezieling, die ons in staat stelt lief te hebben, vrede te ervaren en waardevol te zijn.
+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Oosterse oefeningen (yoga, tai-chi e.d.)
Aantal pagina’s
278
Uitgeverij
Brave New Books
Eerste editie
11 maart 2021
Laatste editie
11 maart 2021
ISBN
9789464187809


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Spiritualiteit doorgeven via lichaamsbeleving

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.