Advertentie

Zie jij mij?

53

Rank 9086 Gelezen 62 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 73 Favoriet 2 Recensies 9
Thrillers & Spanning Spots 6   Topics 0

Zie jij mij? is een nieuwe, bewerkte uitgave van Buiten spel (2015).

De jonge, ambitieuze journaliste Eva Groen trakteert zichzelf op een weekje New York. In het vliegtuig ploft een aantrekkelijke man naast haar neer: Stephen. Het klikt bijzonder goed en ze spreken af dat hij haar de stad laat zien. Na een paar intense dagen samen krijgt Eva dramatisch nieuws en moet ze halsoverkop naar Nederland terug. Ze vergeet haar telefoon en de twee verliezen elkaar uit het oog. Op Eva’s eerste buitenlandse persreis komt ze hem onverwacht weer tegen. Stephen blijkt heel iemand anders te zijn dan hij haar deed geloven, maar ook Eva heeft haar geheimen. Voordat ze de kans krijgen om het uit te praten, dreigt er gevaar voor Eva’s leven. De man weet haar net op tijd te redden, maar dit blijft niet zonder gevolgen voor beiden.

Met Zie jij mij? bereikte Saskia M.N. Oudshoorn de finale van de Sweek-Crime Compagnie Contest. Het verhaal gaat verder in Op eenzame hoogte dat Vrouwenthriller van het Jaar werd.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Literaire thriller
Uitgeverij
Sweek
Eerste editie
30 maart 2015
Laatste editie
07 november 2018
ISBN
9789402222111 , 9789463670692


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (9)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Zie jij mij?

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.