Overlevers club

De overlevers club

68
Gelezen 91 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 96 Favoriet 5 Recensies 4
Thrillers & Spanning   Topics 0
De overleversclub... zo noemen ze zich. Jillian, Carol en Meg beschouwen zich niet als slachtoffers. Ze zijn overlevers die de politie hielpen Eddie Como, de verkrachter van College Hill, te pakken te krijgen. Maar nu is hij neergeschoten, enkele ogenblikken voor zijn proces zou beginnen. Jillian, Carol en Meg zijn opgetogen, maar tegelijkertijd ook verdachten in deze moordzaak. Rechercheur Roan Griffin heeft nog nooit een zaak bij de hand gehad als deze. Zouden drie doodnormale vrouwen zover gedreven kunnen worden dat ze tot het onvoorstelbare in staat zijn? Dan wordt opnieuw een vrouw op grove wijze aangevallen.....

Genre
Thrillers & Spanning
Oorspronkelijke titel
The Survivorsclub
Uitgeverij
The House of Books B.V.
Laatste editie
30 juni 2005
ISBN
9789044313000
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:
Advertentie

Lezersrecensies (3)

Topper

1 like
Een heel spannend boek, vanaf de eerste blz. Ik ben er doorheen gevlogen. Het einde is een ware pageturner en zorgde ervoor dat ik door MOEST lezen.

door: Toosje-2746 1 like
Ik heb hier erg van genoten. Lisa Gardner heeft een zeer prettige schrijfstijl en De overleversclub leest daardoor als een trein. Het zit vol met onverwachte wendingen, iets wat bij een thriller een 'must' is.
De personages zijn wel wat clichematig ('beeldschone' vrouwen en 'breedgeschouderde,...

door: Femke-3168 1 like
De cover nodigt niet echt uit tot het kopen van dit boek maar ik ben blij dat ik het toch gedaan heb. Het leest prima weg en het verhaal is goed bedacht vind ik. zo tegen het einde van het boek kon ik het echt niet meer wegleggen, het leest als een trein en wordt heel erg spannend.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook