Een stil geloof in engelen

0

In een klein, Amerikaans dorp wordt een jong meisje op brute wijze vermoord. Het blijkt de eerste in een reeks van tien moorden op jonge meisjes te zijn die het dorp decennialang in de greep zullen houden. Na de eerste moord wil de twaalfjarige Joseph iets doen en hij richt The Guardians op, een groep kinderen die vastbesloten is het dorp te beschermen tegen het kwaad. Maar de moordenaar wordt niet gevonden en machteloos moet de kleine gemeenschap toezien hoe het ene na het andere slachtoffertje uit hun midden wordt weggerukt. Pas vijftig jaar na de eerste moord volgt er een ontknoping, wanneer Joseph de confrontatie aangaat met zijn eigen verleden.

Over de dwarsligger®
De dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat - 12 bij 8 centimeter - en lichte gewicht - gemiddeld nog geen 145 gram - is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
06 maart 2012
Uitgeverij
Dwarsligger
ISBN
9789049801663

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic