Geef burn-out geen kans

1

We werken te hard en te veel. We willen altijd alles perfect doen. We krijgen voortdurend te maken met deadlines en het tempo wordt nog opgedreven. Geen wonder dat bijna vijftien procent van de beroepsbevolking een burn-out ontwikkelt. En nog veel meer mensen hebben last van stress en liggen met zichzelf in de knoop.

Dit boek bevat honderd manieren om uit de knoop te raken en orde op zaken te stellen in je (professionele) leven. In het eerste deel toont dr. Luc Swinnen via de moderne technieken van de neurowetenschap hoe je het best omgaat met stress en druk. In het tweede deel leer meer over je zelfbeeld, emoties en gedrag. Door concrete tips en vragenlijsten leer je de problemen tijdig te herkennen en de knoop te ontwarren.

100 manieren om uit de knoop te raken is geen klaagzang over de moderne problemen, maar een positief en praktisch boek dat de nadruk legt op de oorzaken en de preventie van burn-out. 

Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
231
Laatste editie
09 oktober 2015
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059085824

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic