Het officiële geïllustreerde boek bij de Twilight Saga

36

Het officiële geïllustreerde boek bij de Twilight Saga is wereldwijd op 12 april 2011 verschenen. Het heeft mij altijd verbaasd hoeveel diepgaande vragen mijn lezers mij stellen over de verschillende personages en de wereld van de Twilight Saga, aldus Stephenie Meyer. Met dit geautoriseerde naslagwerk wilde ik zo veel mogelijk details onthullen, inclusief de achtergrondverhalen van personages zoals die van Alice. Ik ben enorm blij met de verschillende artistieke interpretaties van Young Kim en de andere illustratoren, van onder andere Bellas trouwjurk. Ik hoop dat de fans er net zo van onder de indruk zullen zijn als ik.

Verschenen in
Genre
Young Adult
Vertaald door
Carry Oomis
Illutraties
Rebecca Bradley
Laatste editie
03 mei 2011
Uitgeverij
Van Goor
ISBN
9789047519898 , 9789047519904
Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

helemaal compleet!

door: Iris Scholte 1 like
uitstekende toevoeging aan de twilight serie. Alle plaatjes zijn heel mooi getekend en de beschrijvingen zijn heel duidelijk. uitstekend als je meer wilt weten over de wereld van twilight. er staat van alles in van de karakters tot aan hun auto's. perfecte aanvulling van je collectie!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic