Kaya Crime - Tot de dood ons scheidt

17

Spots 1

De boekenserie KAYA CRIME speelt zich af in het bruisende Amsterdam. De 23-jarige rechercheur KAYA Elysee werd na haar opleiding aan de politieacademie aan het bureau Koninginneweg geplaatst. Met een klein team onderzoekt ze de zware misdrijven in hun werkgebied. Kaya vormt een hecht verhoorkoppel met collega Chris. Met veel passie en creativiteit gaan zij bij elke zaak op zoek naar de waarheid. Ieder boek uit de KAYA CRIME-reeks behelst een actueel thema en een afgeronde zaak.

Deel 2: Kaya Crime - Tot de dood ons scheidt
Kaya Elyssee onderzoekt samen met haar collega Chris een woningbrand. Er is een vrouw omgekomen en een meisje. De brandweer heeft het vermoeden dat de brand is aangestoken.
Als Kaya en Chris een gesprek hebben met Bas, de ex-man van de omgekomen vrouw, en vader van het jonge meisje, zegt hij een vermoeden te hebben wie de brand gesticht heeft. Hij vermoedt dat Rob, een plaatselijke junk het heeft gedaan. Al tijden scharrelde hij in de buurt rond, op zoek naar eten en geld. Zijn ex-vrouw, Ellen en dochter Helena hadden hem al vaak gezegd dat ze bang voor hem waren.

Bas gaat kapot van verdriet om het verlies van zijn dierbaren. Hun contact was na de scheiding prima, en de toekomst zag er positief uit.

Verschenen in
Serie
Kaya Crime (2)
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
16 februari 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V.
ISBN
9789020609820 , 9789020632934


Door lezers

Nederlandse Thriller 10-daagse 2015 / Kort verhaal / Eva Burgers (Kaya Crime)
23 februari 2015 1 reactie
  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

crime passionel

1 like
Weer een heerlijk leesbaar verhaal, wel deel 1 eerst lezen in verband met flashbacks. Kaya en Chris zorgen er weer voor dat ook deze zaak wordt opgelost. Eva Burgers heeft jarenlang zelf als rechercheur op de afdeling zware criminaliteit gewerkt, voordat ze koos voor het schrijverschap. Haar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic