Licht!

6

Artikelen 1 Lijsten 2

Gezonde recepten? Wanneer je een keer geen tijd of inspiratie hebt om voedzame en gezonde recepten klaar te maken, grijp dan niet naar afhaaleten, kant-en-klare maaltijden of zware pastagerechten. Want in 'Licht!' heeft Hugh Fearnley-Whittingstall 170 simpele, goedkope en vooral gezonde recepten verzameld. De recepten zijn allemaal tarwe- en zuivelvrij, maar daarom niet minder smaakvol of voedzaam.

Na het succes van 'Veg!' staat dit vierde River Cottage-kookboek in Nederland: 'Licht!' volledig in het teken van gezonde recepten.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
416
Laatste editie
17 februari 2015
Uitgeverij
Becht
ISBN
9789023014515


Artikelen over Licht!

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 25,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 25,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

'Licht' verdient vaste plek in de creatieve keuken

door Fabulous Food Fan op 18-05-2015

In zijn boek Licht wil Hugh Fearnley Whittingstall de alomtegenwoordige aanwezigheid van een paar heel bekende ingrediënten aanpakken; melk en tarwe. Dat is een flinke uitdaging omdat ze in heel erg veel gerechten verwerkt worden. Ook de zoetstoffen (vooral honing, maar soms ook suiker) zijn in dit boek beperkt. Hoewel je het laatste hoofdstuk Lekkers niet echt licht kunt noemen aldus Hugh. Een...


Lezersrecensies (2)

kookboeken

door: jacqueline de Waal 1 like
Eerlijk eten,Soep,Zelf ingemaakt,Een Culinaire Wereldreis,Veg!,Het Farmhouse Cookbook,Maak van de noot een Deugd. Allemaal prachtige kookboeken.

Licht!

door: Zwartraafje 1 like
Hugh Fearnley-Whittingstall is duidelijk niet aan zijn proefstuk toe. Licht! is immers het vierde River Cottage boek dat vertaald werd en staat vol met gezonde recepten. Het volume van dit boek is echter het tegenovergestelde van wat de titel doet vermoeden. Dit degelijk ingebonden kookboek kan...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic