Mysteries in Noord-Holland

4

Iedereen kent ze, de mysterieuze verhalen en onverklaarbare verschijnselen die zich in de eigen streek hebben afgespeeld. Verhalen van lang geleden die een geheel eigen leven zijn gaan leiden, maar ook recente gebeurtenissen die onverklaarbaar of onopgelost zijn en die je de stuipen op het lijf kunnen jagen. Per provincie zijn tientallen verhalen gebundeld, met een duidelijke referentie aan waar het verhaal zich heeft afgespeeld. Herkenbaar en spannend en met de uitdaging of u de plaats delict durft te bezoeken.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Laatste editie
28 oktober 2009
Uitgeverij
A.W. Bruna LeV.
ISBN
9789022992746 , 9789044960655

Hebban recensie

Leerzaam en leuk

door Nanny Coppens op 04-12-2006

Martijn J. Adelmund is een historicus die zich gespecialiseerd heeft in lokale geschiedenis en opmerkelijke gebeurtenissen die voortleven in verhalen. Hij heeft zijn speurtochten door Nederland-mysterieland gebundeld in een reeks boekjes die per provincie zijn gerubriceerd.
Acht provinciën, waaronder Friesland, Groningen, Utrecht en Limburg zijn de revue al gepasseerd. Ditmaal is het de beurt...

Lezersrecensies (1)

Heerlijk wegdromen in mijn Noord-Holland

door: Natasja (Tazzy) J. 1 like
Dit boek neemt je mee naar allerlei vreemde verhalen in Noord Holland. Erg leuk als je er zelf woont, omdat je echt plaatsen en verhalen gaat herkennen. Maar er komen ook een heleboel verhalen bij. Je gaat geheid anders naar bepaalde plaatsen kijken. Het begint met waar of niet waar. De auteur...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic