Nachtmuziek

,

35

De knappe, jonge en succesvolle violiste Caroline Waverly komt naar het Amerikaanse stadje Innocence om de nalatenschap van haar grootmoeder te regelen. Zij besluit er de zomer door te brengen, vooral omdat ze even tot zichzelf wil komen nadat de onstuimige relatie met haar vriend is beëindigd.

Haar vakantie in Innocence wordt echter al snel verstoord door een gebeurtenis die haar bijzonder aangrijpt... en daar zal het niet bij blijven. Bovendien raakt Caroline in de ban van de aantrekkelijke maar raadselachtige Tucker Longstreet. Hun aarzelende relatie groeit uit tot een vurige verhouding, maar hun liefde wordt door een reeks dramatische gebeurtenissen danig op de proef gesteld.
Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Carnal Innocence
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Peter Barnaart
Laatste editie
13 februari 2013
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022516263 , 9789022520543 , 9789022527382 , 9789022565636 , ...

Lezersrecensies (2)

Veel boek

door: Frieke van der Meijden 1 like
Wat een geweldig boek van Nora Robert. Anders dan andere boeken die ik van haar geluisterd heb. Het was ook een dik boek. Het verhaal speelt zich in het zuiden. De relaxte sfeer, het 'slome' gepraat, de roddel, de geschiedenis, de zinderende hitte, de knisperende romantiek, en de spanning. Redelijk...
luisterboek

Romantiek en spanning

door: Veronique Janssen 1 like
Nachtmuziek van Nora Roberts is een boek dat je lastig weg kunt leggen. Er is zowel romantiek als spanning aanwezig in het verhaal. De violiste Caroline Waverly verhuist naar het kleine plaatsje Innocence. Een gebeurtenis maakt een heftige indruk op haar. Daarnaast voelt ze zich aangetrokken tot...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic