Advertentie
    A van Steeg VIP Club

Hoeveel zelfliefde ken jij? Durf jij tegen jezelf te zeggen dat je van jezelf houdt? Wie kent het gezegde niet: Wie niet van zichzelf houdt, kan een ander ook geen liefde geven?

Merel Teunis heeft met Self Love Talk een positief, enthousiast boek uitgebracht dat bol staat van liefde en motivatie. Ze durft zichzelf open te stellen naar de lezer en aan de hand van veel voorbeelden neemt ze de lezer mee door haar boek. De subtitel luidt niet voor niets: Voor een liefdevolle levensstijl. Want wie wil er niet gelukkig zijn?
Want hoe graag zou je niet gelukkig zijn zonder jezelf weg te cijferen? Hoe goed en belangrijk is het om goed voor jezelf te zorgen? Na het lezen van Self Love Talk zul je zeker enthousiast zijn en gemotiveerd zijn om aan de slag te blijven gaan met jezelf gelukkig maken.

Self Love Talk is niet nieuw qua informatie, maar Merel Teunis zorgt wel voor een ongedwongen sfeer waarin je aan jezelf kunt werken. Het boek maakte mij vrolijk en gaf energie. Dit is prettig bij zulk soort boeken waarbij je wordt gemotiveerd naar jezelf te kijken.

Aan de hand van talloze voorbeelden en lifestyletips wordt de lezer gemotiveerd en geïnspireerd om aan de slag te gaan om gelukkiger te worden. Durf jezelf kwetsbaar op te stellen, accepteer jezelf en geniet van het leven. Ze vertelt dat ze zelf veel heeft gehad aan de boeken van Brené Brown.
Merel Teunis kiest ervoor om veel Engelse quotes en teksten in haar boek te verwerken. Jammer omdat er genoeg goede Nederlandse quotes zijn die aansluiten bij haar verhaal en boodschap.

Self Love Talk is een boek dat erg makkelijk wegleest, mede doordat ze over haar eigen leven vertelt. Het staat boordevol tips en is stimulerend geschreven. Een boek dat je als lezer gewoon af en toe erbij moet pakken om jezelf weer een oppepper te geven wanneer je het nodig hebt.
3.5 sterren

Gelezen voor het blog In de boekenkast

Reacties op: Niet echt vernieuwend, maar leest makkelijk weg.

3
Self Love Talk - Merel Teunis
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker