Indringend

Agnes 12 november 2019

Amber en Tom zijn een gelukkig stel. Ze zijn de eigenaren van de bekende Mindset Academy. Het enige grote gemis is dat Amber niet zwanger kan raken. Gelukkig hebben ze een draagmoeder, Kirsten, gevonden en samen met haar kijken ze uit naar de bevalling.
Toevallig verwachten hun beste vrienden, Alec en Judith tegelijkertijd hun eerste kindje.
Een paar weken voordat de baby van Amber en Tom wordt geboren komt Tara, het zusje van Amber waar ze jarenlang geen contact meer mee heeft gehad,bij hun logeren om Amber bij te staan als de baby is geboren.
Tara is blij dat ze de intrek kan nemen in een bijgebouw, want zij en Tom mogen elkaar niet.

De dag nadat Emma is geboren gaan Tom en Amber naar het ziekenhuis om hun dochtertje Emma op te halen, maar....Emma en Kirsten zijn spoorloos verdwenen.
De politie wil niet meewerken aan de zoektocht want officieel is de vrouw die het kind gedragen heeft de moeder.
Dus gaan Tom en Amber zelf, met hulp van Tara en hun communicatie medewerker Joël op zoek naar Emma en Kirsten.
Alec en Judith steunen hun wel maar Judith is net bevallen van hun zoontje Xavier.

Ze zoeken Kirsten en Emma bij haar ouders, haar ex-vriend, haar vriendin maar ze zijn spoorloos verdwenen.
Wel ontdekken ze allerlei zaken die tot dan toe verborgen waren gebleven.
Niets is wat het lijkt.
Zien ze Kirsten en vooral Emma ooit terug?
Heeft Tom ook wat te verbergen?.

Mijn ervaring.
Doordat ik mee mocht doen met de leesclub van Hebban hen ik dit boek kunnen lezen.
Ik vind het een goed geschreven en spannend en indringend verhaal.
Ook heel fijn dat Ilse onze vragen beantwoordde. Dank je wel daarvoor

Meer recensies van Agnes