Een verhaal dat je diep raakt

Amandav.d.Velden 22 oktober 2023

Lindsay leeft met een monster in huis, ze hoop dat hij ooit weer die leuke en lieve jongen wordt waar ze ooit zo verliefd op was. Nu straft hij haar steeds als ze iets doet wat in zijn ogen verkeerd is. Maar ze durft en kan de relatie niet verbreken. Nooit meer durft ze een man te vertrouwen, maar wat als dat de enige keuze is?
Stef ziet de angst en strijd in de ogen van Lindsay, wat hij direct herkent. Hij moet haar helpen om haar te beschermen, maar een vrouw dichtbij laten komen kan hij niet en toch laat hij haar iets dichterbij komen, maar hij weet dat hij dan zichzelf compleet zal gaan verliezen.
Ik ben sprakeloos na het lezen van dit verhaal. Het is heftig verhaal en de rillingen liepen over mijn rug en tranen liepen vanaf het begin al over mijn wangen. Maar stoppen met lezen was geen optie. Het verhaal is heel goed geschreven alle situaties zijn levensecht omschreven. Beide personages zijn behoorlijk beschadigd maar de aantrekkingskracht tussen beide is zo goed te voelen. Het verhaal hield mij in mijn greep. Was steeds bezig met het verhaal. Sheila heeft al wat verhalen voor de bundels van MHBooks geschreven. Dit is echt een heel ander verhaal maar het heeft mij zeker nieuwsgierig gemaakt naar meer, ik ben ook benieuwd naar hoe het verhaal verder gaat want het is zeker nog niet klaar. En Sheila, jeetje wat kan jij waanzinnig mooi schrijven. Ik kan alleen maar zeggen: Ga Dit Boek Lezen.

(triggerwarning: er is sprake van huiselijk geweld)

Dit is het eerste deel uit een tweeluik.

Meer recensies van Amandav.d.Velden