Banaal en oppervlakkig.
Nature versus nurture, wat kunnen de effecten in het latere leven zijn van een onveilige jeugd.
Freya werkt als chirurg in het ziekenhuis, ze behandelt er patiënten met brandwonden.
Ze woont in een mooi appartement, heeft een mooie auto en genoeg geld.
Maar Freya heeft daarnaast een donkere kant.
Ze heeft als kind traumatische dingen meegemaakt en is verwaarloosd door haar familie.
Dat heeft gevolgen gehad voor de ontwikkeling van haar karakter, die gevolgen , door middel van het gedrag van Freya, worden uitgebreid beschreven .
Het boek geeft je een redelijke inkijk in haar gedachtewereld, maar heeft totaal geen diepgang.
De personages - ook de anderen in het boek - blijven plat en oppervlakkig.
Het verhaal komt clichématig en ongenuanceerd over , als gericht op effectbejag en doet goedkoop en banaal aan.
Lang geleden dan ik een boek met moeite heb uitgelezen en met hoofdpijn heb dichtgeslagen, zonde van de leestijd.
Ze woont in een mooi appartement, heeft een mooie auto en genoeg geld.
Maar Freya heeft daarnaast een donkere kant.
De personages - ook de anderen in het boek - blijven plat en oppervlakkig.