Advertentie

Niemand geloofde mij.
Door; Marianne van Buitenen.

Samenvatting
Wanneer Rob na een wekenlang coma in het ziekenhuis ontwaakt, lijdt hij aan geheugenverlies. Hij heeft geen enkele herinnering aan zijn leven of aan het motorongeluk dat hem is overkomen. Wat hij zich wel tot in detail kan herinneren, zijn de ontmoetingen die hij tijdens zijn coma heeft gehad met Sylvia. Daarbij was het echter niet onmiddellijk tot hem doorgedrongen, dat zij bij hun eerste kennismaking al niet meer in leven was. Door alles wat Rob bij de gesprekken met Sylvia te weten is gekomen, ook over de oorzaak van haar dood, wil hij na zijn ontwaken maar één ding; de politie spreken! Hij botst op een muur van onbegrip, niemand gelooft hem…

Leeservaring
Het boek nam mij meteen mee. Het tempo is vlot geschreven en de karakters zijn mooi uitgediept. Daardoor was meeleven niet zo moeilijk en het verschil in de karakters werd ook goed weergegeven. De vermenging met het spirituele en het thrillerachtige verhaal gaat perfect samen. Nu en dan werd ik op het verkeerde been gezet en dit was in het begin van het verhaal al heel subtiel aan de gang.
Het is erg geloofwaardig geschreven. Ik kon het boek bijna niet wegleggen en heb het in één avond uitgelezen. Ik heb deel 1 niet gelezen, maar daardoor heb ik niet het gevoel dat ik iets gemist heb in het vervolg. Het kan dus ook heel goed apart van deel 1 ‘Mijn naam was Sylvia’.

Reacties op: Geweldig boek.

8
Niemand geloofde mij - Marianne Van Buitenen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker