Spannende sensuele novelle die je een aantal uurtjes veel leesplezier bezorgt

Hanneke Meier had op veertienjarige leeftijd al een verhaaltje getypt maar kwam pas op latere leeftijd na veel omzwervingen terug op het schrijven. Voornamelijk schrijft ze spannende novelles die uitgebracht worden door De Verhalenfabriek.
Valerie heeft haar draai gevonden bij haar nieuwe opdrachtgever maar blijft het nog regelmatig moeilijk hebben met het gemis van haar ouders en Antonio. Antonio was niet alleen haar eerste grote target maar ook een man die de leegte in haar kon opvullen. Nu heeft ze een nieuwe target gekregen maar is er de twijfel of haar opdrachtgever wel eerlijk is. Wie kan ze nog vertrouwen? Is het mogelijk om haar opdracht uit te voeren zonder zelf een target te worden of is ze al te laat?
Target 2 is opnieuw een verhaal doorspekt met spanning en sensualiteit, een combinatie die ervoor zorgt dat je blijft lezen. De schrijfstijl is vlot en leest soepel.
De plot wordt razendsnel opgebouwd en ook hier weer een laatste plottwist die je omver blaast.
Het zijn maar 100 pagina's, dus je leest het snel uit maar het voelt compleet aan.
Deze spannende novelles van Hanneke Meier lenen zich uitstekend voor een serie op bv Netflix.
Target 2, Het beest in jou is opnieuw een spannende, sensuele novelle die je een aantal uurtjes veel leesplezier bezorgt.
Mijn dank aan Vrouwenthrillers en De Verhalenfabriek waarvoor ik dit boek mocht lezen en recenseren.

Meer recensies van Bianca Rijsdijk