Dit boek is een absolute aanrader !

Boekenkeetje 07 januari 2026
Wat is dit een mooi, puur en liefdevol boek !

No body knows is een spirituele roman waarbij twee zielen Gabriel en Seraphine samenkomen. Ze zitten op dezelfde frequentie en dit is geen toeval.

Het verhaal wisselt zich af tussen heden en verleden, waardoor je langzaam ontdekt hoe hun leven zich heeft gevormd.

Zo worden sommige boeken niet bedacht. Ze ontstaan.
Het is alsof verschillende lagen van bewustzijn samen komen.
No Body Knows is dan ook veel meer dan een verhaal, het is een reis naar binnen.

Gabriel en Seraphine zullen testen ondergaan, deze zijn geen straf, maar een voorbereiding. Ze helpen hun met groeien, sterker en wijzer worden. Alles in het juiste ritme, net als de groei van een zaadje tot plant.
Hun echte groei vindt pas plaats wanneer ze zich openstellen door verbinding te maken.
Oprechtheid en eerlijkheid vormen hier in de kern.
Deze houdt ze in beweging, in voortdurende groei.

Wanneer uiteindelijk hun persoonlijke energie en ziel samen komen, zal dit resulteren in een authentiek bestaan.

Het boek No Body Knows ademt heel veel liefde uit.
Ik werd er helemaal in meegezogen en las het in één ruk uit.
Deze roman raakte mij enorm, mede door de mooie levenslessen die er in verweven zijn.
Zo neemt de schrijver je mee op een stille, intense en innerlijke reis.
No Body Knows is dan ook een boek dat ik niet snel zal vergeten en nog vaker terug zal pakken.

Je zult merken dat dit boek is geschreven uit Liefde, met Liefde, door Liefde.

Meer recensies van Boekenkeetje