Een geweldig winterboek dat je op en top laat zwijmelen, genieten en meeneemt naar de Oostenrijkse bergen.

BoekieWoogie 16 november 2025
‘Hoe moeilijk kan het zijn’ is een verhaal waarin je afreist naar de Oostenrijkse bergen. Samen met Emma en Bas is het genieten in de oude B&B, die je aan het einde van het verhaal niet meer zal herkennen. Met fijne personages, een super fijne verhaallijn, veel gebeurtenissen en vooral liefde weet Susan Muskee je even helemaal weg te laten dromen en te vermaken. Een hartverwarmend en prachtig feelgoodverhaal! ‘Hoe moeilijk kan het zijn’ verdient een vervolg en ik ga dan ook heel hard duimen dat dit er komt. Want Loïs, de zus van Emma, verdient een eigen verhaal. Daarbij komt nog dat je geen afscheid wil nemen van Emma, Bas en alle dorpsbewoners, dus duimen dat het vervolg er komt!

Meer recensies van BoekieWoogie