Ga mee op deze roadtrip, vol onverwerkte emoties!
In dit boek zijn alle ingrediënten aanwezig voor een roadtrip. Een roadtrip die in werkelijk niets lijkt op een gezellig tripje met de auto. De twee zussen, Addie en Deb zijn gezellig onderweg met de Mini naar een bruiloft in Schotland. De gezelligheid is echter al snel over als ze van achteren worden aangereden. Gelukkig is er slechts materiële schade en wat pijnlijke plekken. Maar het zorgt er wel voor dat de Mini daarna verder koerst met twee extra mannen. Drie, als je Rodney mee telt, die een lift nodig had en al in de Mini zat. Ze blijken namelijk allemaal onderweg te zijn naar dezelfde bruiloft. Een Mini gevuld met vijf volwassen mensen en hun bagage, dat is al veel. Maar de emotionele bagage blijkt nog veel meer ruimte in beslag te nemen. De twee mannen blijken namelijk Dylan, de ex van Addie en zijn beste vriend Marcus. Je voelt je ineens een extra passagier op de achterbank van de Mini. Akward, de emoties haast voelbaar. Door de terugblikken die volgen, ben je langzaam steeds meer op de hoogte van alles wat er tussen Addie en Dylan is geweest. Leuk detail is dat het ook afwisselend door beiden “verteld” wordt. Tussen de terugblikken door, proberen ze de bruiloft op tijd te bereiken. Helaas lijkt alles tegen te zitten. Alsof de onverwerkte emoties daar persoonlijk voor zorgen, zodat wat onuitgesproken eindelijk uitgepraat en verwerkt wordt.
Een heerlijk boek om te lezen en krijgt van mij dus ook zeker 4 van 5 sterren. Ik hoop stiekem op een vervolg, want ik heb het gevoel dat er nog veel meer te vertellen valt over Addie, Dylan en de rest!
~zo traag, zo alledaags, alsof mijn wereld niet instort~
~zo traag, zo alledaags, alsof mijn wereld niet instort~