Emery en August

Booksbyharma 13 maart 2025
Emery heeft al heel veel in zijn leven meegemaakt. Emery is een lieve jongen met ADHD en is goed bevriend met Lex.
Emery heeft een stiefbroer August. Die hij woest aantrekkelijk vind maar ook hebben ze vaak mot met elkaar. Als ze samen onderweg zijn naar het vakantiehuisje van hun ouders gebeurt er iets tussen hen.
Hoe zal het ze samen vergaan en wat doet Emery toch met August?

Wat een heerlijk verhaal is dit uit de hand van Cora Rose. Het is het derde deel uit de onverwacht serie en ik moet zeggen dat ik heel erg heb genoten van het verhaal van Emery en August.
Cora Rose heeft een fijne schrijfstijl waarbij je heel snel in het verhaal zit.
Het verhaal bevat liefde, humor, vriendschap en er zit behoorlijk wat spice in.
Ik moet zeggen dat ik heel erg heb genoten van Emery en August en ik ben nog niet klaar met de serie.
Ik ga binnenkort Luke en Elliot lezen.

Dit boek kan je heel goed lezen als stand alone, maar het is wel aan te raden om de onverwacht serie te lezen. Zo leer je de andere personages uit de andere delen ook kennen, want die komen er ook zeker in voor.

De m/m (queer) roman is wat mij betreft een echte aanrader om te lezen. Ik heb genoten van deze mannen.

Meer recensies van Booksbyharma