Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Terug onder moeders vleugels

Booksbyharma 25 mei 2024
De drie zussen Constance, Eloise em Florentine zijn weer terug. Ze zijn ingetrokken het huis van hun moeder. Constance maakt veel zorgen om haar moeder, die aan het dementeren is. Ze zou het liefste willen dat haar moeder in een hospice zit, daarnaast is Constance druk bezig met de kunst. Want ze heeft geld nodig..
Maar of dat goed gaat?
Ondertussen zit Eloise midden in een vechtscheiding met haar ex Anneke. De kinderen willen het liefste bij Eloise zijn, maar Anneke heeft andere gedachtes..
Florentine, de jongste maakt het weer heerlijk bond, dan komt ze ergens achter wat haar leven nog meer op de kop gaat zetten en hoe dat gaat aflopen..

Onder moeders vleugels is het tweede deel van de familie moet je het maar hebben serie van Anne Thomas.
Het eerste deel heb ik ook gelezen, en toen moest ik heel erg inkomen in de personages.
In onder moeder vleugels, dit deel zat ik er sneller in. In elk hoofdstuk wordt een stukjes verdeeld door de 3 zussen, waardoor elk hoofstuk best lang is, maar je krijgt er als lezer wel een beeld van hoe het met de zussen er aan toe gaat.

Het tweede deel pakte mij meer dan het eerste deel, er zat meer humor in en alle ellende van de zussen worden goed omschreven.
Ook dit verhaal duurde even voordat ik in het verhaal zat. Ik moest even wennen aan de opbouw van dat 1 hoofdstuk door 3 perspectieven werd verteld. Ik vind het persoonlijk fijner als de hoofstukken minder lang zijn en elk personage haar eigen hoofdstuk heeft.
Soms moest ik even goed lezen bij welk personage ik was beland.

Ik raad het wel aan als je aan deze comedy feelgood begint ook het eerste deel te lezen, want dan heb je een beeld wat de zussen allemaal al hebben beleefd.

Graag wil ik de uitgeverij heel erg bedanken voor het recensie exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening die zal altijd eerlijk zijn.

3, 5 sterren

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Booksbyharma