Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Wow, wat een verhaal!

Na ‘Niet zonder ons’ kon ik niet wachten om aan deel 3 van de eindeloos- serie te beginnen. Na het tweede deel kon ik Tess en Jay echt nog niet loslaten (het verhaal zat nog heel lang in mijn hoofd!), dus ik was dan ook heel benieuwd of dit verhaal me ook zou kunnen raken.

De hoofrollen in dit deel zijn nu weggelegd voor Wessel, de beste vriend van Jay, en Lotte, de zus van Tess. In de vorige delen kwamen ze al even voorbij maar nu is het tijd dat hun verhaal verteld wordt. En wat voor verhaal! Waar ik eerst dacht van wat moet ik met Lotte en Wessel, is het na het lezen van dit verhaal totaal de andere kant opgegaan.

Na het lezen van dit boek dacht ik alleen maar; Wow, Wendy heeft het weer geflikt!! Ze heeft er ook met dit verhaal voor gezorgd dat alle emoties door mijn lijf gierden. Ook dit keer heeft een ze een prachtige verhaallijn tot leven weten te krijgen, waarin ook hierin de hoofdpersonages het niet makkelijk hebben.

Lotte is een getalenteerd advocate, is al jarenlang samen met haar jeugdliefde Gerbrand, heeft het verder goed voor elkaar. Totdat er iets gebeurd wat ze totaal niet aan zag komen en ze gedesillusioneerd achterblijft. Wat nu? Hoe krijgt ze alles op de rit, als emoties en Lotte niet samen gaan?
Wessel totaal het tegenovergestelde van Lotte en niet altijd even goed te peilen. Maar nu leren we een totaal andere man kennen en komen we erachter waar zijn gedrag vandaan komt. En jeetje wat heeft dit mij geraakt! Twee karakters die niet verder uit elkaar kunnen staan en toch die aantrekkingskracht he…Heerlijk om te lezen!

‘Niet zonder mij’ is een verhaal wat laat zien hoe mensen kunnen veranderen, hoe je een totaal ander beeld van iemand hebt, wat een laag zelfbeeld kan doen en hoe het voelt om je nooit geliefd te voelen, maar hoe mensen uiteindelijk samen het beste bij elkaar naar boven kunnen halen. Het verhaal is mooi, grappig en aandoenlijk, maar aan de andere kant ook heel aangrijpend door de verborgen traumatische gebeurtenissen bij de hoofdpersonages. Het is een verhaal geworden waarin moeilijke thema’s niet geschuwd worden maar op een mooie, pure manier wordt verteld.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Bookstagram_ilona

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?