Veilig bij jou

Toen ik werd gevraagd voor deze blogtour had ik van te voren wel zoiets van zou dit iets voor mij zijn? Het is een genre wat ik niet veel lees en best uit mijn comfortzone ligt. Toch heb ik het een kans gegeven en ben ik blij dat ik dit heb gedaan. Dit verhaal heeft me echt positief verrast!

Lenna weet met haar fijne schrijfstijl je als lezer mee te nemen in de wereld van BDSM. Dit wordt op een dusdanige mooie manier gedaan dat je de wereld daarin leert kennen maar ook hoe de personages erbuiten zijn.

Waar ik eerst dacht dat het grotendeels een steamy verhaal zou zijn, is dat het dus juist niet. Het is een verhaal wat zeker steamy scenes heeft, maar het is ook vooral een liefdevol verhaal waarin de personages voor elkaar zorgen, ze Hannah helpen bij haar trauma, ze er gewoon bij alles voor elkaar zijn. Ook bevat het verhaal een behoorlijke spanning rondom Meester Rick, jeetje zeg deze stukjes lieten me op het puntje van mijn stoel zitten, het maakte me boos want hoe kan je zo denken zeg! Als je dit als auteur kan bereiken dan heb je het verhaal echt goed geschreven!

Lenna heeft met het eerste deel van Castle of kink zien dat ze diep kan gaan in een verhaal. Niet alleen hoe ze het trauma van Hannah omschrijft met alles wat erbij komt, maar ook hoe goed ze de emoties en gevoelens van John kan omschrijven. Twee personages waarbij je alleen maar liefde kan voelen. Mooi om vanuit beide perspectieven te lezen, dit maakt het verhaal compleet.

Als je houdt van Dark romance verhalen maar BDSM niet echt je ding is, dan is dit wel een boek wat je juist zou kunnen proberen. Het is niet plat zoals in veel verhalen maar het is een verhaal met mooie krachtige verhaallijnen.
Let op: Dit boek bevat 18+ inhoud

Meer recensies van Bookstagram_ilona