Prachtig om te zien en geweldig om te lezen! Die plottwist ook weer!
Alweer deel negen in de serie rondom Eddie Flynn en dit deel is niet alleen weer mega spannend, maar het is ook een beauty met de sprayed edges! Verder belooft Steve Cavanagh in zijn nawoord dat dit nog lang niet het laatste deel is! Ik vind dat een geweldig vooruitzicht!!
Twee gezichten.
Elly Parker, influencer, toont online veel van haar perfecte leventje en dat vinden mensen kennelijk erg leuk, want ze heeft enorm veel volgers. Dat ‘altijd alles delen’ was altijd haar ding totdat ze er achter komt dat ze zowel door haar beste vriendin als haar man bedrogen wordt en ook dat moment deelt ze toevallig live en al haar volgers kijken mee! Haar wereld stort in en ze kan het niet opbrengen om nog iets online te zetten.
Elly probeerde ook altijd een #RAK – random acts of kindness – te posten in de hoop dat ze mensen zou motiveren dat ook te doen. Ondanks dat ze online niets meer deelt, probeert ze zeker nog oog voor anderen te hebben en doet ze waar het kan iets aardigs voor een ander. Zo schiet ze ook een man, Logan, bij de metro te hulp die aan het stuntelen was met krukken en een koffer. Deze keer had ze haar hulp beter niet aan kunnen bieden, hier begon de ellende pas echt voor Elly!
Wat haar overkomt is bizar, zo bizar dat niemand haar wil geloven! Op Eddie Flynn en zijn team na. Elly wordt opgepakt door de politie en Flynn moet haar uit de gevangenis zien te krijgen en te houden! Alleen is dat nog niet zo eenvoudig, temeer omdat Eddie nog een heel belangrijke zaak heeft; die van zijn ex-vrouw, haar nieuwe man Kevin en hun dochter. Ze worden gestalkt door crimineel Arthur Cross omdat Kevin hem een forse erfenis door zijn neus heeft geboord. Hij zint duidelijk op wraak.
Cavanagh is een meester in plotwendingen en geweldige personages! Eddie en zijn bijzondere team met uiteenlopende karakters zijn allemaal uniek; zelfs de eigenwijze hond van Harry.
Je zou kunnen zeggen dat de boeken van Steve Cavanagh heel saai voorspelbaar zijn, maar dan alleen in de opbouw, want saai en voorspelbaar zijn de boeken zeker niet!
Ook Twee gezichten zit geniaal in elkaar, heeft een vleugje humor, de zaken die Flynn moet verdedigen worden gaandeweg steeds hopelozer en toch weet Flynn zich er uit te redden op weergaloze wijze! En dan als eindklapper een heerlijke plottwist! Die laatste plottwist van Cavanagh….. ik ❤️ ervan!!
Altijd jammer als zo’n goed boek uit is, maar gelukkig staat er een belofte van Steve Cavanagh! Ik kijk er enorm naar uit!!
Jullie begrijpen het wel denk ik? Voor mij een absolute #aanrader en #mustread!
Heerlijk om te lezen, puur genieten!
Twee gezichten.
Jullie begrijpen het wel denk ik? Voor mij een absolute #aanrader en #mustread!
Heerlijk om te lezen, puur genieten!