Een simpele McFadden
Debbie lijkt op het eerste zicht eenvoudig gewone huisvrouw, maar je mag haar niet onderschatten... Wanneer zij en haar gezin wat problemen op hun pad krijgen, beslist Debbie om het heft in eigen handen te nemen en hoe!
Deze Freida McFadden heb ik geluisterd en dat bij de perspectiefwisseling van de personages er ook afgewisseld werd tussen een mannelijke en vrouwelijke stem, vond ik zeer aangenaam.
Ik vond het niet het beste boek van Freida: de gebruikelijke plottwists en geheimen zaten erin, maar ik vond deze nu niet zo onverwacht. In andere boeken kon ze me doen twijfelen tot het einde. Niettemin was het aangenaam luisteren en ging het verhaal in een goed tempo vooruit. Ik kan me inbeelden dat het ook zeer vlot leest. Een aangenaam tussendoortje als je snel wat leeskilometers wil maken!