Diskara!
Een boek waar ik reuze benieuwd naar was, maar helaas niet helemaal mijn ding is.
Laat ik beginnen met de cover. Die is echt prachtig! Ook de bladzijden zijn heel mooi gedaan. Op elke bladzijde zie je rotsen/stalactieten. Heel leuk gedaan!
Het verhaal zelf is opzich wel leuk. Origineel is het zeker. Echter pakten het verhaal mij niet echt.
Ik vond namelijk beide personages Kaya en Tharza iritant. De keuzes die ze maakten en dan die Pexx. Hierdoor legden ik het boek een aantal keer weg en pakten ik een ander boek. Maar nu besloot ik het uit te gaan lezen. Puur omdat ik hoopten dat het verhaal mij meer erin zou slepen.
Wat ik denk dat ik liever had gelezen was kaya's en Daida's verhaal. Tharza vond ik gewoon echt niet leuk.
Ook vond ik deze versie van de Wold wat minder. Ik kon daar ook geen echt beeld bij vormen.
In het begin zit wel een afbeelding met hoe Turion eruit ziet, maar toch krijg ik er geen beeld van.
Het einde vond ik dan wel leuker. Het moment vanaf het uitleven van iemand en iedereen in atrium staat. Toen dacht ik, hehe eindelijk doe je eens iets slims.
Al met al vond ik dit boek minder leuk dan ik had gehoopt. Ik hoop dat Jalvin leuker is.