Heerlijke feelgood met een randje van K-drama
Een opgemaakte zaak is mijn eerste kennismaking met het schrijven van Ilja Nijdam, en ik kan nu al zeggen dat ik fan ben. Wat las dit boek heerlijk weg! Tijdens het lezen kreeg ik helemaal de cozy feelgood fibe mee van het verhaal en toch ook de wat diepere laag van hoe het er in Zuid-Korea in de families aan toe kan gaan.
Ilja's schrijfstijl leest echt heel prettig weg, ze schrijft uitgebreid met veel oog voor detail en houd de lezer geboeid tijdens het verhaal. Heerlijk vond ik het ook dat ook humor zich aardig een weg vind in het boek. De personages zijn herkenbaar op papier gezet en zonder er veel druk op te leggen zit er een fijne diepgang in het verhaal. Je ziet de personages ook echt een groei maken tijdens het lezen, hoe ze beiden in het begin van het boek zijn en hoe ze uiteindelijk zijn met het lezen van de bladzijde, Ilja heeft hier werkelijk een meesterwerk neer gezet. Ik ga zeker meer van haar hand oppakken om te lezen!
Ilja Nijdam heel erg bedankt dat ik mee mocht doen aan de blogtour en dat ik dit mooie boek heb mogen lezen.