Zij durft….
Ik heb dit boek vandaag uitgelezen.
Het gaat over het huwelijk van Christien Brinkgreve en de worstelingen die zij ondervond tijdens die periode, m.b.t. haar eigen ontwikkeling en levensinvulling en in interactie met haar inmiddels overleden man en na het overlijden van haar man.
Ik vind dat je veel moed en lef moet hebben dit allemaal na het het overlijden van een dierbaar persoon (die ook voor anderen dierbaar was) dit op papier durft te zetten voor het grote publiek.
Ik had dat zelf in die situatie niet gedaan of gedurfd.
Ook vind ik het aan de andere kant wel weer een beetje laf om dit pas na het overlijden van een persoon te doen, want diegene kan namelijk zijn eigen mening niet meer verkondigen of zich verdedigen.
Dit boek heeft twee kanten dus waarover de meningen erg verdeeld kunnen worden, maar daardoor ook wel een uniek verhaal wat de moeite waard is om te lezen.
Het boek krijgt van mij 4⭐️⭐️⭐️⭐️! De moeite waard dus! Aanrader!
Ik had dat zelf in die situatie niet gedaan of gedurfd.
Het boek krijgt van mij 4⭐️⭐️⭐️⭐️! De moeite waard dus! Aanrader!