Een cowboy romance over tegenpolen en onverwachts geluk!

Deveney 13 augustus 2025
De Haven River Ranch is een leuke plek om te zijn, want je bent als lezer verzekerd van romantiek, geheimen, spice en een vleugje drama.

Sasha raakt verwikkeld in een strijd om een winkelwagentje en wordt gered door Jax Haven. Hij is charmant en onweerstaanbaar. Ze wil hem. Maar zodra ze ontdekt dat hij mede-eigenaar is van haar nieuwe werkplek, weigert ze resoluut. Tijdens het personeelsfeest vervagen alle grenzen. Een magische nacht eindigt in een onverwachte zwangerschap.

De afwisseling tussen de verhaallijnen van Sasha en Jax vermakelijk. Door de afwisseling ontstaat er een mooie weergave van hoe verschillend mensen met problemen, geheimen en het verleden omgaan. Jax en Sasha zijn tegenpolen; een spreker en een zwijger.

Het is ontzettend fijn om een verhaal met veel dialogen te lezen, want dat leest als een trein. Daarnaast kent Sunlight een zekere spanning wat betreft het geheim dat Sasha met zich meedraagt. Voor mij was de ontknoping redelijk onverwachts en dat is leuk.

In eerste instantie zette ik vraagtekens bij de trope accidental pregnancy, maar die waren onterecht. Het is mooi om te zien hoe een nieuw leven verbindt. Daarnaast heeft Perry de onverwachte zwangerschap en bijkomende angsten realistisch neergezet.

Verwacht een boek over familie, rouw, eerlijkheid en vertrouwen in een ultieme cowboy setting. Geen diepgaand verhaal, maar wel heerlijk om te lezen.

*ik ontving het e-book als recensie-exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.

Meer recensies van Deveney