Alle ogen op Mia
Dit boek stond in augustus in het aanbod van Bookchoice en in september heb ik het opgepakt – ook omdat we begin oktober dit verhaal gaan bespreken met de boekenclub van @samenlezenwe .
En wat een heerlijk boek was het! Ik werd verliefd op kleine Kiko , leerde van alles over zeehonden en het leek soms net alsof ik zelf meeliep bij het WEC. De personages voelen warm en echt aan, het verhaal is origineel en vernieuwend en Susan schrijft met zo’n fijne, toegankelijke stijl dat je er zó doorheen vliegt.
Extra pluspunt: Susan heeft zelf het audioboek ingesproken, en dat voegde echt iets speciaals toe. Zelf lees ik vanwege mijn dyslexie het e-boek tegelijk met het luisterboek, en die combinatie maakte het verhaal nóg intenser en fijner om te beleven. Ik had stiekem nog gehoopt op een epiloog… gewoon om nog iets langer bij de personages te blijven.
Wil jij ook eens meelezen met de boekenclub? Stuur gerust een berichtje naar @inge1970reads – superleuk om samen te doen!
Algemene beoordeling: 4 sterren
Algemene beoordeling: 4 sterren