Amber & Emir
Hoe begin ik deze review? Het eerste wat in mij opkomt is: ga dit boek lezen!
En dan denk je misschien: waarom? Dat ga ik je vertellen.
Je wordt het verhaal ingezogen en ik kon het boek bijna niet wegleggen. Het leest heerlijk weg en Eveline heeft een hele fijne schrijfstijl. Daarnaast is dit boek anders dan veel andere boeken binnen dit genre. Het is een verhaal dat écht zou kunnen gebeuren — en helaas ook gebeurt. Juist daarom vind ik het zo belangrijk dat dit boek er is.
En ja… die autosnoepjes ga je missen na het lezen.
Dit is een boek dat je aan het denken zet, dat je leest met een lach én een traan. Je leeft mee met de personages en ze kruipen echt onder je huid.
Eerlijk, Eveline: wil je alsjeblieft een vervolg schrijven? Ik wil meer Amber en Emir.
Klein minpuntje: af en toe zaten er wat langere hoofdstukken tussen. Dat haalde voor mij soms nét even het tempo eruit — maar het deed gelukkig weinig af aan het leesplezier.
Algemene beoordeling: 4,5 ster
En dan denk je misschien: waarom? Dat ga ik je vertellen.
En ja… die autosnoepjes ga je missen na het lezen.
Algemene beoordeling: 4,5 ster