Sneeuw sterren en kaneel
Waar zal ik beginnen? Voor mij was dit een prima boek om te luisteren terwijl ik creatief bezig was of het huishouden deed. Het is goed te volgen, ook als je af en toe een stukje mist — dat vind ik bij een luisterboek altijd een pluspunt.
Het verhaal speelt zich af in het heden én in het verleden. Persoonlijk ben ik daar minder fan van; het historische gedeelte (1945) pakte mij niet zo. Dat is echt een kwestie van smaak.
De setting vond ik daarentegen erg leuk: een bakkerij én een tv-programma — daar word ik altijd blij van. Voor mij had het verhaal sterker gewerkt zonder de stukken in het verleden, maar als je juist houdt van historische verhaallijnen in combinatie met kerstsfeer, dan is dit boek zeker iets voor jou.
De hoofdstukken hadden van mij wel wat korter mogen zijn.
Flaptekst
Nora doet er alles aan om de bakkerij van haar ouders te redden — zelfs als dat betekent dat ze op tv moet verschijnen. De beroemde banketbakker Henrik is een lastige gastheer die haar live op haar fouten wijst, maar voor het succes van de show moeten ze voor de camera flirten. Tussen kaneelbroodjes en glühweinborrels ontstaat er langzaam meer… maar in de showbusiness is niets wat het lijkt.
Algemene beoordeling: 3 sterren
De hoofdstukken hadden van mij wel wat korter mogen zijn.
Flaptekst
Algemene beoordeling: 3 sterren