Wie zoet is

Dimphy1313 30 december 2025
Wat een heerlijk tussendoortje! Zo leuk dat vijf auteurs samen één verhaal hebben geschreven — echt een originele insteek. Het verhaal speelt zich af op pakjesavond en heeft precies die warme, knusse sfeer die je dan wil. Ook superleuk gedaan dat de personages in het audioboek verschillende stemmen kregen, dat geeft echt iets extra’s!

De setting op het station vond ik verrassend leuk gekozen en de personages waren zó fijn om te volgen. Van mij had het verhaal nog best wat langer mogen duren. En… ik hoop écht dat er volgend jaar weer een verhaal van jullie vijven verschijnt!

Flaptekst
Op pakjesavond legt een sneeuwstorm het treinverkeer plat. Vijf reizigers stranden op een verlaten station, ver weg van huis. Samen schuilen ze: Flore, die gek is op gedichten; de koele zakenvrouw Pleunie; dirigent Theo met zijn mysterieuze doos; nieuwkomer Suleiman, klaar voor zijn eerste Sinterklaas; en Noud, op weg om zijn ex terug te winnen. Wat begint als een teleurstellende avond, groeit uit tot een nieuw begin vol vriendschap, tradities en liefde.

Algemene beoordeling: 4 sterren

Meer recensies van Dimphy1313