De Kerstmissie

Dimphy1313 30 december 2025
In december stond er op Storytel een adventskalender klaar met De kerstmissie. Wat een leuk en origineel concept! Tegelijk merkte ik dat 24 dagen over één boek voor mij best lang is. Doordat het luisterboek zo gespreid was, vond ik het soms lastiger om echt in het verhaal te blijven. Normaal luister ik een boek namelijk een stuk sneller.

Op 25 december kwam het volledige luisterboek en e-boek beschikbaar en toen zag ik ook dat de hoofdstukken vrij lang zijn. Zelf ben ik meer fan van kortere hoofdstukken (maximaal 10 à 15 minuten, liever nog korter), maar dat is natuurlijk heel persoonlijk.

Dit was mijn eerste boek van Lisanne Stam, maar zeker niet mijn laatste. Je hebt een fijne schrijfstijl, een leuk en origineel verhaal bedacht en mooie personages neergezet. En wat een geluk: er staan nog meer boeken van jou in mijn boekenkast die ik in 2026 wil gaan lezen.
Ook de voorleesstem van @voorintholtchava vond ik erg prettig om naar te luisteren.

Extra leuk: met de boekenclub van @samenlezenwe bespreken we dit boek op 7 januari 2026 om 20:15 uur, samen met de auteur! Wil je erbij zijn? Stuur dan een berichtje naar @inge1970reads.

Algemene beoordeling: 4 sterren

Meer recensies van Dimphy1313