Tijgerlelie

Dimphy1313 30 december 2025
Dit boek kwam ik dit jaar tegen in de kringloop en wat een geluk, want hij heeft echt prachtige sprayed edges. Alleen daarom al blij dat hij in mijn kast staat. Ik had nog niet eerder iets gelezen van Marion Pauw, dus ik was erg benieuwd.

Omdat het verhaal zich afspeelt in een besneeuwde omgeving leek dit mij hét perfecte winterboek. En dat winterse gevoel zit er ook zeker in. Wat ik zelf wat miste, was de spanning die je echt dwingt om door te lezen. Toch bleef ik nieuwsgierig naar hoe het zou aflopen, want er gebeuren wel degelijk heftige dingen.

Ik vond het fijn dat het verhaal wordt verteld vanuit het heden én het verleden — dat gaf net wat extra diepte. Het leest daarnaast heel makkelijk weg, waardoor ik dit boek ook goed zie werken als vakantieboek. Geen thriller die je op het puntje van je stoel houdt, maar wel eentje die rustig onder je huid kruipt.

Algemene beoordeling: 3,5 ster

Meer recensies van Dimphy1313