Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Ergens onderweg

DorienSigin 31 oktober 2020
Dit boek vond ik erg boeiend om te lezen. Het gaat over zelfreflectie en stilstaan bij het verloop van je leven. Evi Hanssen schreef dit boek nadat ze meedeed aan het programma ‘over de oceaan’ dat binnenkort te zien is op de televisiezender Vier. Via dit boek leer je Evi beter kennen, de persoon achter het bekende gezicht van radio en televisie. Aan de hand van haar avonturen op de zeilboot een aantal leuke metaforen deelt ze een aantal levenslessen mee alsook haar kijk op de liefde, het moederschap, haar echtscheiding, co-ouderschap, de quarantaine,…
Een zinnen die ik zeker ga onthouden uit dit boek:
• Durf ja te zeggen! Zeker als je buikgevoel goed zit, maar je verstand of een bepaalde angst je tegenhoudt.
• Zorg dat je tijdens je leven zo weinig mogelijk ballast meesleurt.
• Droom je doel. Schrijf het op. Leef ernaar. En geniet ondertussen van de reis ernaartoe.
• Zeg wat je echt bedoeld.
• Hoe meer je je eigen mindere kantjes kent en aanvaardt, hoe meer je beseft dat je geen enkele reden hebt om commentaar te geven op een ander.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van DorienSigin

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.