Raad eens hoeveel ik van je hou in de winter
Dankzij de spaaractie van de Vomar, kwam deze ineens in huis.
Toen de meiden klein waren heb ik het ‘origineel’ zo ongelooflijk vaak voorgelezen! Maar ik had niet door dat er een hele serie van gemaakt was.
Vind ik toch wat jammer. Het heeft nooit meer de kracht van het eerste boek. Die vond ik zo mooi en lief…. Deze vind ik een beetje ‘gezocht’ en dan verliest het zijn kracht.
Toch blijven de tekeningen en het idee natuurlijk schattig en lief.
Ik denk ook dat als je het ‘origineel’ niet kent dat je er al anders naar kijkt.
Kortom wel fijn dat de supermarkt je laat sparen om voor een paar euro een paar prachtige prentenboeken te kunnen kopen.
Toch blijven de tekeningen en het idee natuurlijk schattig en lief.