Advertentie

Poeslief is het derde deel in de serie van de kleptomaan kat MacGyver beter bekend als “Mac”. In het verhaal vindt Mac enkele weeskatjes en voedt ze op totdat ze oud genoeg zijn om in een nieuw huis geplaatst te worden. Dan zijn er nog de mensen waar Mac voor moet zorgen, iedereen ruikt zo boosaardig of vreemd. En alsof het nog niet genoeg heeft Mac ook zorgen over zijn mens Jamie die zich raar gedraagt en niet naar haar ruikt. Wat is er toch aan de hand?

Mac is geweldig als hoofdpersonage met een grote persoonlijkheid die altijd in de problemen zit en in veel situaties aan zijn poten heeft waar je als lezer hardop om moet lachen. Het verhaal volgt twee verhaallijnen, uiteraard die van de Kat Mac, en vanuit de menselijke personages met ieder hun eigen problemen. Mac heeft zijn pootjes vol met al deze problemen op te lossen.

De capriolen van de kittens met Mac zijn schattig en vertederend om te lezen. Het boek pakt je van begin tot het einde, net als de rest van de boeken in de serie. Mac is zo’n coole kat. Ook al kan hij een beetje ondeugend zijn, hij heeft altijd goede bedoelingen. De auteur heeft een manier om het verhaal te vertellen dat het voelt alsof je erbij bent terwijl het verhaal zich afspeelt.

Zoals eerder vermeld is dit het derde boek in een serie en hoewel het op zichzelf kan worden gelezen, is het aan te bevelen om bij het begin van de serie te beginnen, zodat je alle personages beter leert kennen. Bovendien wil je de capriolen van Mac niet missen.

Reacties op: Vertederend

10
Poeslief - Melinda Metz
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners