Een boek zoals je Denise Anna kent: vlot en opgeruimd

Er zijn ontzettend veel boeken over hoe je de beste versie van jezelf kunt worden. Er is natuurlijk een heel genre van: de zelfhulp-boeken. Het lijkt me dan ook lastig om daar een nieuw perspectief aan toe te voegen.

Denise Anna, influencer en finalist van het televisieprogramma Kamp van Koningsbrugge, doet een dappere poging. Haar boek neemt je mee in haar ervaringen in het televisieprogramma en de weg die ze daarvoor heeft afgelegd. Dat wisselt ze af met oefeningen en adviezen, waarmee de lezer zelf de beste versie van zichzelf kan creëren.

De inzichten uit haar leven en het programma zijn interessant. De anekdotes lezen zoals je haar in het programma hebt leren kennen: opgeruimd, met een positieve blik vooruit. En ook nuchter over dat het leven nu eenmaal niet altijd meezit en je moet zorgen dat het voor jezelf werkt.

Geen hele nieuwe inzichten, geen enorm schokkende nieuwe manier om nu toch echt eens van de bank te komen. Lekker te lezen zelfhulp-boek, dat je praktisch op weg helpt. Lees mijn hele recensie hier: https://leeseenzakenvrouw.nl/recensie/recensie-jouw-beste-versie-denise-anna/

Meer recensies van erleynebrookman