Emotioneel en krachtig liefdesverhaal
Met deze roman bewijst Clare Leslie Hall opnieuw dat zij een fantastische auteur is.
Net als bij "Als scheuren in de aarde" ben ik onder de indruk van haar krachtige en diepgaande schrijfwijze. Zij heeft de gave om emoties heel krachtig over te brengen op papier en in deze roman doet ze dat nog eens dunnetjes over.
In dit verhaal lees je vanuit Catherine en vanuit Lucian, in het verleden, vier maanden geleden en het heden en dat maakte dat ik geboeid bleef en door wilde lezen. Vooral het heden vond ik intrigerend, wat maakte nou dat Catherine in deze toestand verkeerde? Wat was er gebeurd?
Langzaam ontvouwt zich een liefdesdriehoek met onuitgesproken verlangens en geheimen waar Catherine geen weerstand aan kan bieden met verregaande gevolgen.
Het is een emotioneel en gelaagd verhaal met liefde en verlies nauw met elkaar verbonden. Wat als je alles over zou kunnen doen? Welke keuzes zou je dan hebben gemaakt?
Ik heb genoten, de emoties spatten van het papier en je voelt de tweestrijd van de hoofdpersonages. Het naderen van de ontknoping en het besef dat niets is wat het lijkt maakt dat je niet kunt stoppen met lezen.
De cover sluit aan bij het verhaal en leg je "Als scheuren in de aarde" er naast dan matcht het mooi met elkaar.
Liefde, verlies, emotie en vriendschap, het zit er allemaal in.
Liefde, verlies, emotie en vriendschap, het zit er allemaal in.