Salsa als toetje
Vicky zit vast in haar werk als evenement manager en is duidelijk toe aan een nieuwe uitdaging. Wanneer Marlou haar uitnodigt om bij haar een paar dagen te komen logeren kan ze de dingen voor zichzelf op een rijtje zetten. Ze wil graag haar droom verwezenlijken en een eigen dansschool beginnen. In bosrestaurant Oranjebloesem, waar Marlou de eigenaresse van is, ontmoet ze Javi. Javi is zwijgzaam, mysterieus en blijkt ook nog eens goed te kunnen dansen, maar Javi houdt iets voor haar achter...
Dit is het derde en tevens laatste deel van de reeks van Het Bosrestaurant, ik las ze alle drie en moet bekennen dat ik Salsa als toetje het leukste deel vind! Marieke heeft mij met dit deel het meest verrast.
Vicky en Javi zijn beide erg leuke karakters en het heerlijke gestuntel en om elkaar heen gedraai maakt dat je zó in het verhaal zit en dat je hoopt dat ze samen een toekomst hebben, want je gunt het ze beide.
Alle personages van voorgaande delen komen ook weer ten tonele en dat voelt als één grote familie met als middelpunt natuurlijk de Oranjebloesem.
Marieke schrijft zoals altijd lekker vloeiend, vlot en vooral zeer levendig, het hapert nergens en ik heb me geen moment hoeven vervelen, want er gebeurt genoeg rondom Vicky en Javi.
Javi, omgeven door mysterie, houdt iets achter... Ik had géén idee wat het zou kunnen zijn, maar toen het eenmaal uit de doeken werd gedaan vond ik dit boek nóg beter!
Een boek over de liefde, waardevolle vriendschappen, familie en je dromen najagen.
"What if I fall? Oh, but my darling, what if you fly?"
Een heerlijke feelgood die je alles om je heen even laat vergeten.
"What if I fall? Oh, but my darling, what if you fly?"
Een heerlijke feelgood die je alles om je heen even laat vergeten.