Misleid

EzelsOortje 09 september 2025
Wanneer de bank waar Lenthe werkt wordt overvallen, herkent ze tot haar schrik één van de daders, de man op wie ze net verliefd is geworden. De overvallers worden opgepakt. Als Jeff ineens weer voor haar deur staat, weet ze niet wat ze moet geloven, tot ze op het nieuws ziet dat hij samen met een levensgevaarlijke crimineel voortvluchtig is.

Yvonne Kersten heeft een erg fijne schrijfstijl, het leest vlot en beeldend.
De emoties van Lenthe, alleenstaande moeder van een zoon, worden goed overgebracht op papier, de hoofdstukken zijn precies lang genoeg en het verhaal is voorzien van genoeg plottwists en spanning om de vaart erin te houden. Je vraagt je af wat de bedoelingen van Jeff zijn, is hij oprecht of speelt hij een rol?
Ik las dit verhaal binnen twee uurtjes uit, een fijn tussendoortje om lekker in de avond mee op de bank te kruipen.

Meer recensies van EzelsOortje