Verrassend verhaal

EzelsOortje EzelsOortje
6 mrt 2024

Deze roman beschrijft het verhaal tussen Feline en Ardan, Feline's vriend Sam komt om bij een auto ongeluk. Sam heeft haar meermaals bij leven gewaarschuwd bij Ardan uit de buurt te blijven, maar na Sam's dood blijkt de aantrekkingskracht tussen Feline en Ardan té groot niet te weerstaan.
Ardan worstelt met een duister geheim en dat dreigt alles te verpesten.

Het geheim van Ardan blijft de gehele verhaallijn door sudderen en ik zag het niet aan komen; een verrassende plottwist, waar het wellicht iets meer belicht had mogen worden welke uitwerking dat op zowel Ardan als Feline heeft. Soms stopt een passage te snel en had je graag nog meer willen weten en er zitten wat heftige onderwerpen in.
De verhaallijnen van de moeders van beide hoofdpersonen roepen wat vragen op en lenen zich voor meer leesvoer, verder bevat dit boek een dosis spice, wat ook bij het verhaal past.
De auteur heeft een fijne schrijfstijl, goede zinsopbouw, niet te lange hoofdstukken afwisselend vanuit Ardan en Feline. De cover, met klaprozen, verwijst naar een passage in het boek en verklaard waarom er voor deze omslag gekozen is.
Als dit deel 1 is ben ik zeker benieuwd naar het vervolg!

Meer recensies van EzelsOortje