Zilt en zoet
Ik mocht dit e-book lezen als vaste recensent van De Verhalenfabriek en dit was een aangename verrassing. Een fijn tussendoortje voor een avondje leesplezier.
Dit is het vijfde deel van de Lords & Ladies serie, ik las alleen nog maar dit deel, dus losstaand zijn ze ook te lezen.
Lady Elisabeth keert terug naar haar geboortehuis als haar man overlijdt , niet om te rouwen, maar om haar gebroken hart te koesteren. De enige man van wie ze ooit echt heeft gehouden, Rowan, leeft nog en lijkt verder weg dan ooit.
Tot de neef van Rowan op de stoep staat met een ongekend voorstel.
Rowan, de man waar Elisabeth ooit van hield, heeft zichzelf op de rand van de afgrond gestort na een gebroken hart en een familie tragedie. Elisabeth gaat in op het voorstel om met Rowan te trouwen, maar of dat nou zo'n goed idee is?
Een liefdesverhaal op een groot landgoed met een butler die in het complot zit om deze oude liefde nieuw leven in blazen. Ik kreeg een beetje Beauty & The Beast vibes, de knappe vrouw met de verloren en verwaarloosde man, die elkaars redding lijken te zijn.
Een heerlijke feelgood in een mooie setting met fijne karakters die goed zijn opgetekend, Elisabeth weet Rowan stap voor stap uit zijn isolement te halen met de nodige strijd en creativiteit. Het leest lekker vlot zoals een tussendoortje bedoeld is, de beeldvorming is goed en het bevat een dosis spice.
Ik heb er van genoten en wil de andere delen van deze reeks ook gaan lezen.